Diensten

Als lokale makelaar in Nederland verkopen wij woningen voor de Costa del Sol in Spanje. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, richten wij ons niet alleen tot de Spaanse markt. Nee, want wij zijn ook actief op de Nederlandse markt. Zo hebben wij diverse interessante panden in onder andere Amsterdam in ons bezit. Wij kennen de Nederlandse markt hierdoor dan ook als geen ander. Wil jij gaan investeren in onroerend goed? Neem dan contact met ons op. Je kunt bij ons niet alleen verschillende panden kopen, maar wij kunnen je ook helpen bij je zoektocht. Hieronder een kleine greep uit onze specialiteiten

Hotels

Ben jij al de nodige jaren actief op de onroerendgoedmarkt? Dan is de kans aanwezig dat je hier al behoorlijk mee verdiend hebt. En hoe meer je verdient, hoe grotere panden jij aan kunt schaffen. Heb jij een behoorlijk saldo opgebouwd? Dan overweeg je mogelijk wel een hotel aan te schaffen. Wij kunnen je hierbij helpen. Je kunt natuurlijk investeren in de Nederlandse hotelmarkt, maar wij zijn van mening dat dit niet bepaald interessant is. Daarom kunnen wij jou adviseren over en ondersteunen bij de aankoop van een hotel aan de Spaanse Costa del Sol. Dit is een toeristische plaats, waardoor jij snel gaat verdienen.

Uitstapje naar Eurodisney

Heb jij een gezin met kleine kinderen? Dan is de kans groot dat zij helemaal weg zijn van Disney. Wat is er in dat geval mooier dan een bezoek brengen aan Eurodisney in Parijs? Niet natuurlijk! Probleem is alleen dat een bezoekje aan dit themapark behoorlijk duur is. Gelukkig kunnen wij het voor jou een stuk goedkoper maken. Wij hebben namelijk geregeld leuke Eurodisney aanbiedingen. Dankzij deze Eurodisney aanbiedingen wordt het voor jou een stuk goedkoper om het attractiepark te bezoeken. Uiteraard bieden wij jou verschillende mogelijkheden op dit gebied. Zo hebben wij bijvoorbeeld Eurodisney aanbiedingen om te overnachten op het park. Je kunt er echter ook voor kiezen om slechts één dagje op het park te verblijven. Vraag je in dit laatste geval wel af of je genoeg tijd hebt om alles te zien en te doen. De kans is groot van niet!

Bars

Naast hotels hebben wij ook ervaring met het kopen en verkopen van bars. Is het altijd jouw droom geweest een eigen bar te beginnen? Dan kunnen wij jou helpen bij jou zoektocht naar een bar aan de Spaanse Costa del Sol. Weet wel dat de bars hier niet bepaald goedkoop zijn. Dit is namelijk een populaire plaats bij toeristen. De verkoopprijzen van eten en drinken ligt hier echter ook een stuk hoger, waardoor jij je geld snel terug hebt verdiend!

Resorts

Heb jij niets met een hotel? Dan is een resort misschien wel precies wat je zoekt. Een resort biedt nog meer luxe dan een hotel. Toeristen verblijven vaak op basis van AllInclusive in een resort. Hierdoor zijn dergelijke verblijven ongekend populair bij toeristen, ook bij Nederlanders. Wil jij jouw eigen resort aan de Spaanse Costa del Sol? Dan kunnen wij jou als ervaren makelaar ondersteunen bij het aanschaffen van een goed resort in dit gebied.

Uitgaan in New York

New York staat bij veel mensen bekend als ‘The citythat never sleeps’. Dit is absoluut waar. Het leven in New York gaat namelijk 24 uur per dag door. Overdag kun je de nodige bezienswaardigheden bezoeken en ’s avonds en ’s nachts kun je bijzonder goed uitgaan in New York. Zo barst het in de stad van de gezellige uitgaansgelegenheden. Je vindt hier bijvoorbeeld talloze gezellige bars, maar ook aan clubs is er in New York geen gebrek. Wil jij tijdens jouw bezoek uitgaan in New York? Dan hoef jij niet bang te zijn dat je hier geen mogelijkheden voor hebt, deze zijn er namelijk in overvloed!