Aanverwante diensten

Zoals je reeds kon lezen op onze dienstenpagina, hebben wij als lokale makelaar in Nederland ook behoorlijk wat kennis van de Spaanse Costa del Sol. Zo weten wij precies hoe de markt in deze regio van Spanje in elkaar steekt. Wij kunnen je daardoor onder meer helpen bij de aankoop van een hotel, bar of resort. Is dit niet wat je zoekt, maar wil je wel investeren in onroerend goed aan de Spaanse Costa del Sol? Dan bieden wij jou nog een aantal andere opties. In onderstaande tekst lichten wij er een aantal uit.

Bed &Breakfast

Het fenomeen Bed &Breakfast wint niet alleen in Nederland aan populariteit. Ook aan de Spaanse Costa del Sol schieten Bed &Breakfasts als paddenstoelen uit de grond. Wil jij een tweede woning kopen aan de Spaanse kust? Dan kunnen wij jou hierbij ondersteunen. Wij zoeken vaak naar een woning met apart verblijf, waardoor je een gedeelte kunt verhuren. Hierdoor verdien je op den duur de aanschafwaarde van de vakantiewoning in Spanje weer terug. Doordat wij precies weten wat er te koop staat in de Spaanse regio, kunnen wij jou een aantal interessante aanbiedingen doen.

Discotheek

Heb jij het financieel goed voor elkaar en durf je wel een gokje te wagen? Dan is het aanschaffen van een discotheek een mogelijkheid. In de Spaanse Costa del Sol staan diverse discotheken te koop. De vraagprijs van de meeste clubs en discotheken ligt echter behoorlijk hoog. Niet gek ook wanneer je bedenkt dat er jaarlijks miljoenen bezoekers naar de Costa del Sol trekken. Hier liggen echter ook genoeg kansen voor jou wanneer je investeert in een discotheek. De toeristen zijn immers allemaal potentiële klanten. Wanneer je deze weet te bedienen en jij jouw discotheek ieder avond vol krijgt, verdien je het geïnvesteerde geld binnen de kortste keren terug.

Horeca

Ben jij wel uitgekeken op het saaie leven in Nederland? Dan overweeg je mogelijk te vertrekken naar het buitenland. Is het ooit in je opgekomen een horecabedrijf te starten aan de Spaanse Costa del Sol? Wanneer je dit van plan bent, wil je natuurlijk wel een mooi plekje bemachtigen in deze toeristische regio. Dit gaat echter gepaard met hoge kosten. Wanneer jij een beroep op onze makelaar doet, garanderen wij jou dat je voor een aantrekkelijke prijs een horecabedrijf in het toeristische centrum aan kunt schaffen.